Salihli’nin En Güzel Okulu Seçildi

Manisa'nın Salihli ilçesinde faaliyet gösteren Salihli Eğitim Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Taytan beldesi İlköğretim Okulu'nu eğitim öğretim ve sportif alanda kazandığı başarılarından dolayı ilçede yılın en başarılı okulu seçerek plaketle ödüllendirdi.

Salihli’nin En Güzel Okulu Seçildi
Salihli Endüstri Meslek Lisesi konferans salonundaki programda Taytan İlköğretim Okulu Müdürü Kamuran Kocatürk, ödülünü Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu'nun elinden aldı. Dernek Başkanı Oktay Akyüz ise yaptığı konuşmada, "Eğitim kurumlarımız, Salihli'de birbirinden güzel çalışmalar yapıyorlar. Biz dernek olarak her yıl kurumların yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarıyla yaptıkları işbirliklerini de dikkate alarak ekip çalışması içinde ulusal ve yerel düzeyde elde edilen sonuçlara bakarak bir değerlendirme yaptık. Başta Taytan İlköğretim Okulu Müdürü Kamuran Kocatürk olmak üzere ekibini, öğretmenlerini, okul aile birliği yönetimini, belde belediye başkanımızı, bu başarıya olan katkılarından dolayı tebrik etmek ve ödüllendirmek istedik. Yapılan güzellikleri ve hizmetleri, karşılıksız kalmaması ve çevre kurumlarımıza da örnek olması açısından önemsiyoruz. Bu başarılarından dolay okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi

Müdür Kocatürk de, "Öğrencilerimiz bu yıl kros atletizm ve futbol müsabakalarında 14 kupa ve 68 madalya, e-twinning projesi ile Konuşan Ağaçlar, Hayallerime Kavuşuyorum, Akıllı Sokaklar ve Yaşanabilir Okul Bahçesi projeleri hazırlamışlardır. Ayrıca geçen yıl mezun olan öğrencilerimizin yüzde 90'ı ortaöğretim kurumlarına yerleşerek büyük başarı elde etti. Öğretmen ve öğrencilerimizin kazandığı başarılarının meyvesi olarak bu plaketi alıyorum. Bizi bu başarıya layık gören derneğin başkan ve üyelerine teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: İHA