Gençlik ve Spor Bayramı Birçok Etkinlikle Kutlandı

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Adıyamanlı yerel sanatçıların sahne aldığı konser verildi.

Gençlik ve Spor Bayramı Birçok Etkinlikle Kutlandı
Valilik önünden yapılan konsere katılan vatandaşlar Adıyaman’ın yerel sanatçısı Kahtalı Miçe’nin konseriyle ve havai fişek gösterileriyle coştu. Yaklaşık dört saat sahnede kalan ve tüm izleyenlere coşkulu saatler geçirten Kahtalı Miçe konser bitiminde Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı Sanatçı Kahtalı Miçe’ye plaket takdim etti. Çok güzel etkinliklerin düzenlendiğini belirten Miçe, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’ya ve organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle anlamlı bir geceye katılan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, “Gençlik Haftası etkinlikleri ve bu konserin yapılmasında desteğini esirgemeyen sayın valimiz Ramazan Sodan’a, sayın Belediye Başkanımız Necip Büyükaslan’a, sayın Rektörümüz Mustafa Talha’ya, tüm emniyet mensuplarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Konsere katılarak geceye renk katan izleyenlere de teşekkür ediyor, sanatçımız Kahtalı Miçe’ye teşekkür plaketini veriyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA