TOBB Genel Kurulu'nda Erzurum Ticaret Borsası'nın Standına Yoğun İlgi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 67. Genel Kurulu'nun yapılacağı TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde Erzurum Ticaret Odası'nın standı yoğun ilgi gördü.

TOBB Genel Kurulu'nda  Erzurum Ticaret Borsası'nın Standına Yoğun İlgi
TOBB'un 67. Genel Kurulu nedeniyle Türkiye'nin değişik illerinden gelen TOBB üyesi kurumlar genel kurulun yapılacağı TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde stand açtı. Erzurum Ticaret Odası'nın açtığı standa kadayıf dolması, cağ kebabı, civil peynir ve lavaş ekmek tanıtımı ve ikramı yapıldı. Stand, TOBB Genel Kurulu'na katılan davetlilerin yoğun ilgisini çekti.

TOBB Genel Kurulu'na katılan Erzurum Ticaret Borsası Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, Erzurum'un ürünlerini Ankara'da sergilemekten mutluluk duyduklarını belirterek "Gördüğümüz ilgiden dolayı mutluluğumuz daha da artıyor. Şu anda burada Cağ Kebabımızı, Kadayıf Dolmamızı ve civil peynirimizi TOBB'un 67. Genel Kurulu'nun öncesinde misafirlerimize ikram ediyoruz. Şuanda ikram ettiğimiz ürünleri coğrafi işaretleri Erzurum'a ait ürünlerdir. Çağ Kebabının coğrafi işareti Oltu Ticaret ve Sanayi Odamıza aittir. Civil peyniri ile Kadayıf Dolmasının coğrafi işaret belgesi de Erzurum Ticaret Borsası'na aittir. Dolayısıyla milli değerlerimiz olan yöresel ürünlerimizin bir marka olması için Türkiye ve Dünya genelinde gayret gösteriyoruz. Şu anda da o çalışmalarımızın bir etabını da burada tamamlamak üzereyiz" dedi.

Yoğun bir ilgi gördüklerini söyleyen Hınıslıoğlu, "Ümit ediyorum bu tür açılacak etkinliklerde fuarlarda Erzurum Ticaret Borsası olarak herkese tanıtmaya, ikram etmeye devam edeceğiz. Ticaret Borsası olarak bunun bir marka değerini artırmak için yaptığımız her şey reklam mahiyetinde. Herzaman bu şekilde ücretsiz olacak. Bütün Türkiye burada, TOBB'un bin 500'e delegesi, bine yakın Meclis üyesi ve yönetim kurulu üyesi var, şu ana kadar standımızı 3 binin üzerinde kişi tarafından ziyaret edilmiştir, akşama kadar bu sayının 5 bini geçeceğini tahmin ediyorum" diye konuştu

Kaynak: İHA