Erdoğan'ın O Sözleri Yalan Dünya'nın Orçun'una Replik Oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tiyatrocular hakkında söylediği "Nerde oynarsanız oynayın" sözleri Yalan Dünya’ya replik oldu.

Erdoğan'ın O Sözleri Yalan Dünya'nın Orçun'una Replik Oldu
Kanal D'nin fenomen dizisi Yalan Dünya'nın bu haftaki bölümünde Başbakan Erdoğan'ın tiyatro sanatçıları için söylediği sözler Yalan Dünya'nın beğenilen karakteri Orçun'un repliğinde yeniden hayat buldu.

NEREDE İSTERSENİZ ORADA OYNAYIN
Selahattin Orçun'u bambaşka bir şekilde hayal etti. Görmeye alışkın olduğumuz Orçun karakterinden bambaşka bir kimliğe bürünen Orçun ise yan komşuları olan sanatçılara demediğini bırakmadı. Deniz 'Biz sonuçta sanatçıyız. Oyunumuzu oynayıp evimize geliyoruz. Sonuçta işimizi yapıyoruz. ' deyince Yalan Dünya'danın sevilen karakteri Orçun Deniz'e Başbakan Erdoğan'ın ' 'Aman hadi gidin oynayın. Nerede isterseniz orada oynayın ' sözleriyle karşılık verdi.

İSTEDİĞİNİZ GİBİ OYNAYIN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Şehir Tiyatroları'ndaki yönetmelik değişikliğine sanatçıların karşı çıkmasına ve protesto gösterileri yapmasına 'Tiyatroları özelleştirmeye götürüyorum. Buyurun işte özgürlük. Buyurun tiyatrolarınızı istediğiniz gibi oynayın ' sözleriyle yanıt vermişti.

BEYAZ GAZETE