En yetkili ağızdan Ak Parti'nin son oy oranı... Ünal canlı yayında açıkladı

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Basın Kulisi programına konuk olan Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal , AK Parti'nin oy oranını açıkladı.

En yetkili ağızdan Ak Parti'nin son oy oranı... Ünal canlı yayında açıkladı
Ferda Yıldırım'ın modere ettiği Basın Kulisi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mahir Ünal, Başkanlık sisteminin halka sorulacağını ifade ederek, son araştırmada elde edilen sonuçları da canlı yayında açıkladı.AK Parti'nin oy oranının yükseldiğini ifade eden Ünal,partinin güçlü bir tabanı olduğuna dikkat çekti.

AK PARTİ YİNE UÇTU
Ak Parti'nin güçlü bir tabanı olduğunu kaydeden Mahir Ünal 'Son gelen gündem araştırmasında Ak parti'nin oy oranı yüzde 53 gözüküyor. Ak Parti'nin son derece güçlü bir mutfağı, son derece güçlü bir lideri ile istişare merkezi var. MYK ve MKYK son derece iyi çalıştırılıyor. ' dedi.

SER VERİP SIR VERMEDİ

Anayasa Mahkemesi'nin Cumhurbaşkanlığı görev süresi konusuyla ilgili vereceği karara göre bir hareket planı olduğunu söyleyen Mahir Ünal, gazetecilerin ısrarlarına rağmen bu hareket planıyla ilgili ser verip sır vermedi.

12 YENİ BÜYÜKŞEHİR

Büyükşehir kanununu meclis tatile girmeden çıkarmayı planladıklarını kaydeden Ünal, mevcut 16 büyükşehire ilave olarak 12 büyükşehirin daha ilave edileceğini söyleyecek.

BEYAZ GAZETE