Vergisini Ödeyen Vatandaşa Vıp Hizmet

Göngören'de, belediye vergisini ödeyen vatandaşlara ücretsiz kuru pasta, çay ve meyve suyu ikram ediliyor.

Vergisini Ödeyen Vatandaşa Vıp Hizmet
Veznelerin önündeki ikramları gören vatandaşlar ise kutlama yapıldığını zannederek kısa süreli şaşkınlık yaşıyor. Güngören Belediyesi’ne vergilerini ödemek için gelenler, ilginç bir uygulamayla karşılaşıyor. Emlak, çevre ve temizlik vergilerini ödemek için belediye veznelerine gelen vatandaşlar, ücretsiz tatlı, tuzlu kurabiye, sıcak ve soğuk ikramla karşılanıyor. Vatandaşlar vergilerini ödemek için sıra beklediği zaman diliminde hem dinleniyor hem de ikramlardan faydalanıyor. Görevliler de vatandaşlarla yakından ilgilenerek sorun yaşanmamasına özen gösteriyor. Belediyenin uygulamasından memnun olduğunu ifade eden Mehmet Sezgin, "Ummadığım bir şey bu. Emlak borcumu ödemek için geldim. Pasta ikramı falan görünce şaşırdım. Çok teşekkür ederiz bütün yetkililere." dedi.

Kimileri ise yorgunluklarını giderdiklerini dile getirdi. Kutlama yapıldığını zanneden vatandaşlar ise , "Vergileri yatırmak için sıra bekliyoruz. Bir taraftan da ikramlar güzel oluyor. Bu sıcaklarda bu tür uygulamalar bizi mutlu ediyor." şeklinde konuştu.

Devlet kurumlarının, halkla ilişkiler hizmetinin yeni yeni farkına vardığına dikkat çeken Güngören Belediye Başkanı Yücel Karaman, “Amacımız, özel sektörün hizmet kalitesini devlet kurumlarına taşımak. Güler yüzlü, bakımlı ve kaliteli hizmet sunan personelimizle, vatandaşlarımıza, sıra beklerken ikramlarda bulunuyoruz. Böylece vatandaşlarımızın yüzünde ufukta olsa bir gülümseme oluşuyor. Bu da en fazla görmek istediğimiz şey. 5 yıldızlı hizmet kalitesini belediyemize gelen her vatandaşımıza sunuyoruz” diye konuştu.