Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Denizli'de

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ''İlk Kıvılcım Müftü Ahmet Hulusi Efendi ve Milli Mücadele'de Denizli'' konulu sempozyum için Denizli’ye gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez onuruna yemek verdi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Denizli'de
Pamukkale Colossae Termal Hotel’de gerçekleşen yemeğe Vali Abdülkadir Demir, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı Denizli İl Müftüsü Alaattin Gürpınar ve çok sayıda davetli katıldı.

Özellikle Müftü Ahmet Hulusi Efendi sebebiyle Denizli’de olmaktan son derece memnuniyet duyduğunu dile getiren Diyanet İşleri Başkanı Görmez, "Böylesine önemli bir şahsiyetin gelecek nesillere aktarılması açısından gerçekleştirilen sempozyumun son derece büyük önem taşıdığını düşünüyorum. Bu organizasyona imza atan herkesi kutluyorum." dedi.

Görmez’i Denizli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Zolan da "Belediyemiz, Pamukkale Üniversitemiz ve İl Müftülüğümüzün ortaklaşa hazırladığı sempozyuma Sayın Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in konuşmacı olarak katılmış olması bize onur vermiştir. Kendisine teşekkürlerimiz iletiyorum." diye konuştu.

Zolan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e Denizli ziyareti anısına Çeşm-i Bülbül hediye etti.