Küçük Ellerden Büyük Eserler

Karagözoğlu İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü resim çalışmalarına katılan 10-12 yaş grubu öğrenciler, yıl boyunca yaptığı sergi İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan tarafından açıldı.

Küçük Ellerden Büyük Eserler
Akçay Olivecity’de bir hafta açık kalacak sergi vatandaşların büyük ilgisini gördü.

Açılışa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan’ın yanı sıra Milli Eğitim şube müdürleri Karagözoğlu İ.O. öğretmenleri, Karagözoğlu İ.O. Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mete Mısır, As Başkan Metin Tuncer ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı Sergide Karagözoğlu İlköğretim Okulu resim öğretmenleri Armağan Ortaç ve Müberra Ateş in öğrencileriyle yıl boyunca hazırladıkları çalışmalar sergilendi. Öğretmenlerin resim çalışmalarının yaz döneminde de devam edeceğini ve isteyen tüm öğrencilerin bu çalışmalara katılabileceği açıklandı.

Sergi açılışından sonra Karagözoğlu Gençlik ve Spor Kulübü’nün misafirlere öğrencilerin evlerinde hazırladıkları yiyeceklerden ikram edildi. Yetenekli küçük ellerin velilerinde gerçekten yaptıkları ürünler ilgi çekti.

Karagözoğlu İ.O. Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kulüp başkanı Mete Mısır bizi diğer kulüplerden ayıran en büyük etken gençlik kulübü olmamız ve gençlere sadece spor değil bütün kültür ve sanat etkinliklerinde yaptırmamız ve gençlerimizin boş zamlarını en verimli biçimde değerlendirmelerini sağlamaktır. Karagözoğlu İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü çalışmalarına ve etkinliklerine sadece Karagözoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri değil, ilçemizdeki tüm okulların öğrencileri katılabilmektedir” diye konuştu.

Kaynak: İHA