Büyükşehir Belediyesi'nden Annelere Farklı Hediye

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla annelere Türk kahvesi ikram edildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden Annelere Farklı Hediye
Antalya Büyükşehir Belediyesi Anneler Günü etkinlikleri kapsamında anneler için Yavuz Özcan Park'ında stant kurdu. Kurulan mekanda annelere ücretsiz Türk kahvesi ikramının yanında karanfil hediye edildi. Antalyalı anneler, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın bu jesti karşısında memnun olduklarını dile getirdi.

Anneleri hatırlamanın çok önemli olduğunu ifade eden Fatma Yurtbilir, burada amacın kahve içmenin yanında hep birlikte bir şeyleri paylaşabilmenin daha önemli olduğunu söyledi.

Kahve içmenin bir bahane olduğunu belirten Yurtbilir, "Bu anlamlı günde ikram edilen kahve, yorgunluğumuzu aldığı gibi ruhlarımızı da dinlendirdi. Böyle bir jesti beklemiyorduk. Bizi unutmayan Başkan Mustafa Akaydın'a sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Anneler olarak belediyenin kahve ikramının çok önemli olduğunun altını çizen Kadriye Küçük de, "Bu güzel günde kahve ikramı çok anlamlıydı. Diğer günlerde içtiğimiz kahveden bize çok farklı geldi. Böyle bir ikramın bir belediyeden gelmesi daha anlamlıydı. Bu kahvenin gerçekten hatırı kalacak" dedi.

Büyükşehir belediyesinin ücretsiz kahve ikramından yararlanmak isteyen anneler, uzun kuyruklar oluşturdu .
Kaynak: İHA