Zambak, Bayileriyle 'elektronik Yayıncılığı' Masaya Yatırdı

Zambak Yayınları, yaklaşık 750’ye yakın bayisiyle Antalya Kumluca’da buluştu.

Zambak, Bayileriyle 'elektronik Yayıncılığı' Masaya Yatırdı
Şah Inn Paradise Tatil Köyü’nde gerçekleşen buluşmada, sektörde ve ticarette yeni gelişen birçok konuda görüş alışverişinde bulunudu. Toplantıda özellikle elektronik yayıncılık üzerinde duruldu. Zambak AŞ Genel Müdürü Bayram Murat, sektöründe Türkiye’nin en iyisi olan kitapçıları bir araya getirdiklerini ifade ederek, bayilerin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Bu yılın içeriğini 'teknoloji zirvesi' olarak düşündüklerini belirten Bayram, geçen yıllarda gündemde olan elektronik yayıncılığın artık hayatımızın içerisine girdiğini kaydetti.

Sektör olarak elektronik yayıncılıktan olumsuz etkilenmemek için çalışmalar yaptıklarını aktaran Murat, “Günümüzde elektronik yayıncılığın zirvesini gerçekleştiriyoruz. Fatih projesiyle birlikte elektronik yayıncılık dikey olarak büyümeye başladı.

Gerek yayınevleri gerekse kitapçılar olarak çok yönlü bir şekilde bu durumu teknoloji zirvesinde masaya yatıracağız.” dedi.

Yayınevleri ve kitapçılar olarak elektronik yayıncılığa hazır olduklarını belirten Bayram, “Şu anda elektronik yayıncılığa göre fiziki kitap yayıncılığının fazla olduğunu söyleyebiliriz. Fakat bu önümüzdeki yıllarda eşitlenecek ve daha sonraki yıllarda ise elektronik yayıncılığın lehine gelişecektir.” diye konuştu.

Günümüzdeki elektronik yayıncılık ve elektronik yayıncılığın gelişimi ile ilgili çalışmaların yapılacağı elektronik yayıncılık zirvesi yarın sona ercek .