Tff Eski Başkanı Ulusoy Cezaevindeki Ağar’ı Ziyaret Etti

Susurluk Davası" kapsamında aldığı 5 yıl hapis cezası Yenipazar’da çeken Mehmet Ağar’ı ziyaret eden Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy, “Bir insan cezaevinde ne kadar iyi olursa Ağar da o kadar iyi” dedi.

Tff Eski Başkanı Ulusoy Cezaevindeki Ağar’ı Ziyaret Etti
Susurluk Davası kapsamında aldığı 5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra cezasını Yenipazar K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çeken İçişleri eski Bakanı ve DP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar'ı, Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy ziyaret etti.

Eski Futbol Federasyonu Asbaşkanı Mukan Perinçek ile Ağar'ı cezaevinde ziyaret eden Ulusoy, cezaevi çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı. Mehmet Ağar'ın moralinin yüksek olduğunu belirten Ulusoy, “Mehmet Ağar, benim 30 yıllık aile dostum ve ağabeyim. Bu nedenle Mehmet Ağar'ı ziyaret etmek için İstanbul'dan Aydın'a geldim. Aydın’a gelmişken çok sevdiğim kardeşim Mukan Perinçek ile görüştüm. İkimiz birlikte Sayın Ağar’ı ziyaret etmek istedik. Sayın Ağar'ın sağlık durumu da iyi. Kötü gününde yanında olmak istedim. Mehmet Ağar, ülkemize çok büyük hizmetler vermiş, yeri doldurulamayacak bir insan. Kendisini moralli gördüm. Bir insan cezaevinde ne kadar iyi olursa Ağar da o kadar iyi” dedi.

Öte yandan; Yenipazar K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konulduktan sonra birçok tanıdık simayı ağırlayan Mehmet Ağar’ı sabah saatlerinde futbol yorumcusu Ziya Şengül'ün de ziyaret ettiği öğrenildi .
Kaynak: İHA