Galatasaraylılar Şampiyonluğu Melo Taklidi İle Kutladılar

Galatasaray ile Fenerbahçe maçının ardından Galatarasay’ın şampiyon olmasının ardından yüzlerce taraftar Çınar Meydanı’nda toplanarak çılgınca eğlendi.

Galatasaraylılar Şampiyonluğu Melo Taklidi İle Kutladılar
Tüm Türkiye 'nin nefesini tutarak izlediği maçın 0-0 bitmesinin ardından Galatasaray şampiyon oldu. 90 dakikanın son düdüğünün ardından Denizli 'de de Galatasaraylılar şampiyonluğu çılgınlar gibi kutladı. Çınar Meydanı 'nda toplanan kalabalık grup, ellerindeki bayraklar ve meşalelerle şampiyonluğu kutladı. Bazı taraftarlar Galatasaraylı futbolcu Melo 'nun 'Pitbull ' sevinciyle galibiyeti kutlaması ilginç görüntülere sebep oldu.

Çınar Meydanı 'nda toplanan kalabalık arasında Fenerbahçe forması giyen hamile bir bayan ve Galatasaray forması giyen eşi ise 'Önemli olan bizim birlikteliğimiz. Çocuğumuz olacak. O hangi takımı isterse o takımı tutacak. Biz birbirimizi çok seviyoruz” dediler.

Öte yandan Denizli 'nin Honaz ilçesinde kahvede maç izleyen 46 yaşındaki Hasan Yarış isimli vatandaş kalp krizi geçirdi. Olay yerine gelen ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi 'ne götürülen Hasan Yarış yolda hayatını kaybettiği öğrenildi. Şeker hastası olduğu öğrenilen şahsın, maç izlediği sırada maçı izlediği sırada aniden fenalaşarak sandalyeden düştüğü öğrenildi.
Kaynak: İHA