Sanatçılar Atiye, Göksel, Özgün ve Nida Ateş Konserler Verecek

Dumlupınar Üniversitesi'nde düzenlenen Bahar Şenlikleri kapsamında sanatçılar Atiye, Göksel, Özgün ve Nida Ateş tarafından 12-15 Mayıs'ta konserler verilecek.

DPÜ Rektörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, DPÜ Merkez Yerleşke'deki şenlik alanında düzenlenen şenlikler kapsamında yarın öğrenci kulüplerince etkinlikler gerçekleştirilerek, müzik kulüpleri tarafından müzik dinletileri sunulacak. Aynı gün Sry ve Ready gruplarıyla sanatçı Atiye'nin konserleri izlenebilecek.

Şenliklerin 13 Mayıs'taki bölümünde, Türkiye Triatlon Federasyonu'nun yüzme, bisiklet ve koşudan oluşan 1. Kütahya Triatlon Yarışları yapılarak, üniversite müsabakaları ödül töreni, Night Knight, Grup Aura ve sanatçı Göksel'in konserine yer verilecek.

Şenlik alanında 14 Mayıs'ta, öğrenci kulüpleri etkinlikleri, müzik gruplarının müzik dinletileri, Art Band ve Abes gruplarıyla sanatçı Özgün'ün konserleri sunulacak.

Son gün olan 15 Mayıs'ta ise öğrenci kulüpleri etkinlikleri, müzik gruplarının müzik dinletileri, DPÜ Müzik Topluluğu konseri, DPÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğrenci Topluluğunun ''Fikrimin İnce Gülü'' adlı şiir dinletisi, sanatçı Nida Ateş'in konserleri takip edilebilecek .
Kaynak: AA