Kamalak: Amacımız İsmal Birliği'ni kurmak

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, ''Milli görüşün hedefi,yeniden bir Türkiye kurmak, İslam birliğini sağlamak ve tüm insanların insanca yaşayabileceği bir dünya tesis etmektir'' dedi.

Kamalak: Amacımız İsmal Birliği'ni kurmak
Belediye Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen Saadet Partisi Sivas Merkez İlçe Divan Toplantısı'na katılan Kamalak, yaptığı konuşmada, Türkiye'yi yaşanabilir bir ülke haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Milli görüşün hedefinin, yeniden bir Türkiye kurmak, İslam birliğini sağlamak ve tüm insanların insanca yaşayabileceği bir dünya tesis etmek olduğunu belirten Kamalak, şunları söyledi:

''Bu dünyada herkese yetecek kadar yer de vardır, nimet de vardır. Ancak adil bir düzen yoktur. Adil düzen olmadığı için milyonlarca insan yerinden, yurdundan edilmiş. Yine bu ülkede herkese yetecek kadar nimet bulunduğu halde ırkçı emperyalizm, milyonlarca insanın alın terini sömürmüş, damarlarındaki kanını emmiş. Bu yüzden milyonlarca insan sefalete itilmiş, açlığın pençesine bırakılmış, ölüme terk edilmiştir. Örnek Somalili kardeşlerimizdir. Bu münasebetle diyoruz ki bu dünyada herkese yetecek kadar yer de var, nimet de var. Ancak adil bir düzen yok. O adil düzen de milli görüşle sağlanacaktır.''

Kamalak, divan toplantısına katılan partililerden, Türkiye'yi yaşanabilir bir ülke yapabilmek ve İslam birliğini tesis edebilmek için destek isteyip, bu hedef için söz aldı.

Toplantısı basına kapalı devam etti .
Kaynak: AA