"Televizyon Eleştirmenleri Benim Kadar Televizyon İzlemiyordur"

Futbol yorumcusu ve eski futbolcu Sinan Engin, televizyon eleştirmenlerini çok kızdıracak bir açıklama yaptı.

'Televizyon Eleştirmenleri Benim Kadar Televizyon İzlemiyordur'
Futbol yorumcusu ve eski futbolcu Sinan Engin, televizyon eleştirmenlerini çok kızdıracak bir açıklama yaptı: 'Televizyon eleştirmenleri benim kadar televizyon izlemiyordur '

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tayyar Işıksaçan'ın sunduğu Beyaz Manşet programına konuk olan Sinan Engin, televizyonn eleştirmenlerini çok kızdıracak bir açıklama yaptı. Engin, önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe-Bursaspor kupa finaline ilişkinde görüşlerini aktardı.

'YÜKSEL AYTUĞ İLE İDDİAYA BİLE GİRERİM '

Işıksaçan ile birlikte magazin gündemini yorumlayan Engin, 'Televizyon eleştirmenleri kim? Yüksel Aytuğ falan. Benim kadar televizyon seyretmiyorlardır, benim kadar dizi seyretmiyorlardır. İddiaya da girerim onlarla Yüksel 'le falan ' şeklinde konuştu.

'İKİ TAKIM İÇİN DE ZOR BİR MAÇ OLACAK '

Önümüzdeki hafta Fenerbahçe ve Bursaspor kupa finaline ilişkin de görüşlerini aktaran Sinan Engin, 'Bursaspor Avrupa 'yı garantiledi. Fenerbahçe 'de ikinciliği garantiledi. Her iki takımda şu an Avrupa yolcusu. Tabi Fenerbahçe bu kupayı almak istiyor. Çünkü 28-30 senedir bu kupayı alamıyor. Çok zor bir maç olacak her iki takım adına ' değerlendirmelerinde bulundu.

'Fenerbahçenin önemli oyuncuları var Alex gibi. Emre de oynarsa o zaman Bursaspor için zor bir maç olabilir ' diyen Engin, 'Ama Alex 'siz bir Fenerbahçe sorun yaşayabilir. Onun için ben şansların eşit olduğunu düşünüyorum Bursaspor da iyi bir takım. İkiside bu kupayı almak isteyecek ' dedi.

'FENERBAHÇE'NİN 11'İ ÇOK ÖNEMLİ '

Sinan Engin, 'Galatasaray - Fenerbahçe şampiyonluk derbisi gibi bir Bursaspor - Fenerbahçe kupa maçı seyredeceğiz. Ama dediğim gibi Fenerbahçe 'nin o maça çıkacağı 11 çok önemli ' ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE