Baydiğin İlköğretim Okulu, Turkuaz Dergisinin 2. Sayısını Çıkardı

Yozgat’ın Aydıncık ilçesi Baydiğin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan Turkuaz dergisinin 2. sayısı çıktı.

Baydiğin İlköğretim Okulu, Turkuaz Dergisinin 2. Sayısını Çıkardı
Baydiğin İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Saygılı, Turkuaz dergisi editörü Türkçe öğretmenleri Fatma Nur Soyata, Tuğba Karaosmanoğlu ve öğrenciler Aydıncık Kaymakamı Hakan Kafkas’ı makamında ziyaret ederek, çıkardıkları Turkuaz dergisinin tanıtımını yaptılar. Okulu müdürü Kadir Saygılı, Kaymakam Kafkas’a okullarında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra bu yıl ikinci sayısını çıkardıkları Turkuaz dergisini anlattı.

Ziyaretlerinden dolayı Saygılı’ya, öğretmen ve öğrenciler teşekkür eden Kaymakam Kafkas, eğitimin en önemli önceliklerin başında geldiğini söyledi.

Kaymakam Kafkas, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bilgili, kültürlü, başarılı bir birey olarak yetişmesi başta ailelerimiz, öğretmelerimiz ve toplumun bütün kesiminin görevidir. Hepimiz çocuklarımıza karşı üzerimize düşen görevleri ve sorumlulukları yerine getirdikten sonra ben inanıyorum ki bu çocuklarımız ailesine, vatanına, milletine, devletine, dinine diyanetine bağlı birer birey olarak yetişeceklerdir. Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan Turkuaz dergisinin ikinci sayısını çıkardı. Kendilerini tebrik ediyorum. Çünkü dergi çıkarmaları ile hem kamuoyunu bilgilendiriyorlar hem de ilçemizin ve okullarının tanıtımına katkı sağlamış oluyorlar." dedi .