Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu Açıklama Yaptı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Anadolu Ajansı'nın son yıllarda yapmış olduğu ataklarla Türkiye'de ve dünyada önde gelen kuruluşlardan biri haline geldiğini söyledi.

Toçoğlu, AA Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelik'in ziyaretinde yaptığı konuşmada, AA'nın Türkiye'nin öncü kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, Türkiye'nin dünyadaki sesi olduğunu bildirdi.

Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olan AA'nın 92. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Toçoğlu, şöyle konuştu:

''Bütün çalışanlarına bugüne kadar yapmış oldukları gibi üstün hizmetlerini sürdürmelerini diliyorum. AA, son yıllarda yapmış olduğu ataklarla gerçekten ülkemizde ve dünyada önde gelen kuruluşlardan biri haline geldi. Özellikle son yıllarda artık dünyanın birçok dilinde yaptığı yayınlarla AA, kalitesini ortaya koydu. Tarafsız, objektif ve kaliteli yayınlarıyla gerçekten zor konularda yaptığı yayınlarıyla önemli bir başarıya imza atmaktadır. AA'nın nice 92 yıllara bu başarılı performansını sürdürmesini diliyorum.

Sakarya, çok sayıda etnik unsurun bir arada olduğu bir kent. Özellikle son yıllarda AA, yabancı dilde yayınlara da başladı.

Özellikle Balkan göçmenlerinin yoğun olduğu bir kentteyiz. Yabancı dilde yayınlarını takip ediyoruz AA'nın. İnşallah bu çalışmalar genişletilerek devam edecektir.''

Diğer yandan, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta'yı ziyaret eden Çelik, AA'nın yeni yapılanma çalışmalarını ve 100. yıl vizyonunu anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Usta ise AA'nın yeni vizyonuyla önemli başarılara imza atacağını dile getirdi.
Kaynak: AA