Emniyet Müdürü Ali Bilkay: 'Çok Hızlıyız'

Sergi açılışında Foto Film Şubesi tarafından çekilen fotoğrafın hemen basılmasıyla ilgili Emniyet Müdürü Ali Bilkay, "Çok hızlıyız" diye yorum yaptı.

Emniyet Müdürü Ali Bilkay: 'Çok Hızlıyız'
Türk Polis Teştilatı'nın kuruluşunun 167. yıldönümü kapsamında Kültürpark Basmane Kapısı girişinde Polis Sergisi açıldı. Polis teşkilatının farklı birimlerinin kullandığı araçlar ile faaliyetlerini anlatan malzemelerin yer aldığı sergide, İzmir Gazeteciler Cemiyeti desteğiyle İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği üyelerinin polisiye konularla ilgili fotoğraflarından oluşan sergi de yer aldı. Fotoğraf sergisini gezen Bilkay, gazetecilerin, polisin çalışma şartlarını en iyi ortaya koyan görüntülerielde ettiklerini belirterek, ''Fotoğraflar, polisin olaylardaki doğal halini yansıtıyor, bu nedenle bizim için çok önemli. Bu fotoğraflardan pankartlar hazırlayarak şehrin çeşitli noktalarına astık. Burada bu fotoğraf sergisiyle, halkımıza da derneğinizin katkılarıyla sunma imkanı bulduk'' dedi.

Radyo TV Foto Film Şube Müdürlüğü stantı önüne gelen Bilkay ve beraberindekilere çekilen fotoğraflar verildi.

Emniyet Müdürü Bilkay, fotoğrafların biraz önce çekildiğini hatırlatarak ne zaman basıldığı konusunda şaşkınlık yaşadı. Çekilen fotoğrafın 3 dakika sonra ellerine gelmesiyle ilgili gazetecilere atıfta bulunan Bilkay, "Bakın ne kadar hızlıyız biz son teknolojiyi kullanıyoruz bu da bize büyük bir başarı ve çalışma azmi veriyor" şeklinde konuştu.