Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Personeli 245 Ünite Kan Bağışladı

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gelenek haline gelen kan bağışı kampanyasında, toplam 245 ünite kan bağışında bulundu.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Personeli 245 Ünite Kan Bağışladı
Ayrıca Başçeşme Mezarlığı'ndaki şehit polis kabirleri de ziyaret edildi.Kızılay kan merkezindeki kan bağışına İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Emniyet Müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri, teşkilat mensupları ile ulusal ve yerel basın mensupları katıldı.

Müdür Aydın, kan bağışı kampanyası ile teşkilat mensupları ve vatandaşlar arasında kan bağışı bilincinin ve davranışının oluşturulabilmesinin amaçlandığı söyledi.

Sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde kan bağışı konusunda duyarlılığın toplum sağlığı açısından da önemli olduğu belirten Müdür Aydın, teşkilatın kuruluş yıldönümü etkinliklerinde kan bağışının da önemli bir yeri olduğunu vurguladı.

Etkinlik kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü personelinden 150, Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü öğrencilerinden 95 olmak üzere toplam 245 ünite kan bağışı yapıldı. Öte yandan Müdür Aydın, Emekliler Derneği Başkanı Turan Gürbüz ve kalabalık bir heyetle Başçeşme Mezarlığı'nda bulunan şehit polis kabirleri ziyaret etti. Ziyarette İl Müftülüğü görevlileri tarafından şehitlere dua edildi. Emniyet Müdürü Aydın, şehit aileleri ve yakınları ile birlikte kabirleri ayrı ayrı gezerek karanfil koydu. Bu arada şehitlik içinde yapımı tamamlanan Şehitler Çeşmesi de açıldı.