'Asayiş Bizim İşimiz' Adlı Tiyatro Oyunu, Eşme'de Sahnelendi

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek tarafından kaleme alınan iki perdelik, ''Asayiş Bizim İşimiz'' adlı tiyatro oyunu, Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından sahnelendi.

Eşme Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunun, Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım, Emniyet Müdürü Mesut Yetim, Milli Eğitim Müdürü Erhan Ertem Askerlik Şube Başkanı Kıdemli Astsubay Başçavuş Zeki Çırak, Başsavcı Süleyman Sarı, Daire Müdürleri, Emniyet çalışanları ve aileleri, öğrenciler ve vatandaşlar izledi.

İzleyicilerden büyük beğeni alan oyun öncesinde gazetecilere açıklama yapan Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek, oyunun günlük hayatta karşılaşılan, hırsızlık, kontör dolandırıcılığı, ATM önlerinde ki dolandırıcılık ve gasp gibi güncel konuları işlediğini dile getirdi.

Şimşek'in senaryosunu yazdığı, Okul Müdür Yardımcısı Özgül Çınar ve edebiyat öğretmeni Güler Sırım'ın yönetmenliğini üstlendiği tiyatro oyunu, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle, tüm çevre İl ve ilçelerde sahneleneceği bildirildi.