Alpaslan Kavaklıoğlu: ‘Ben’ Değil ‘biz’ Diyerek Yolumuza Devam Edeceğiz

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, önceki gün gerçekleşen ve Ahmet Özmen’in İl Başkanı seçildiği kongre sonrası bir açıklama yaparak yeni seçilen yönetime başarı dileklerinde bulundu.

Alpaslan Kavaklıoğlu: ‘Ben’ Değil ‘biz’ Diyerek Yolumuza Devam Edeceğiz
Kavaklıoğlu ‘ben’ değil ‘biz’ diyerek, senlik benlik kavgasını yanlarına yanaştırmadan millet menfaatini esas kabul etmekten vazgeçmeyeceklerini belirtti.

AK Partili Kavaklıoğlu açıklamasında şunları söyledi: “AK Parti Niğde Teşkilatının 4. Olağan Kongresi'ni geride bıraktık. İşte ustalık dönemi budur. 4 kongreyi havada sandalyeler masalar uçuşmadan tamamlayan bir teşkilatız. AK Parti bugüne kadar katıldığı tüm seçimlerden başarıyla çıkmışsa bu başarının sağlanmasında en büyük destek, en büyük emek teşkilatlarımızındır. AK Parti gücünü teşkilatlarından alan bir parti. Genel Başkanımızın başını dik tutacak, ona yakışır bir teşkilat olmanın sorumluluğundan asla ödün vermeyen yoluna devam eden teşkilat seçimlerinden sonuncusunu tamamladık. Partilerde kurumsallaşma, bazı ilkelerin kökleşmesi, değişimler kongreler dönemlerinde yapılır. Var olan tecrübeler, birikimler yeni isimlere aktarılır. Bayrak yarışı birlikten ve beraberlikten ödün vermeden devam eder. Dinamizm, yeni heyecanlar yeni arkadaşlarımızın katılımıyla sağlanır.” dedi.

Kavaklıoğlu, “Önceki İl Başkanımız Muzaffer Şahiner’e ben sarf ettiği emekten, çabadan ötürü en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Elbette bundan sonra da partimizin onurlu bir neferi olmaya devam edecektir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi makamlar milletin bizlere emanetidir. Bulunduğumuz süre boyunca ‘ben’ değil ‘biz’ diyerek, senlik benlik kavgasını yanımıza yanaştırmadan millet menfaatini esas kabul etmekten vazgeçmeyeceğiz. Millete hizmet sevdasıyla yollara düşen hizmet gönüllüsü olarak yolumuza devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden, millete hizmet etmeye, Niğde’mize layık olduğu hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz. Bu kutsal yolda en büyük sermayemiz Niğde sevdamızdır. Yeni İl Başkanımız seçilen Ahmet Özmen’e ve yeni yönetim kurulu üyelerimize başarı dileklerimi sunuyor, neticenin teşkilatlarımıza ve Niğde’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu .
Kaynak: İHA