Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü, Çalışma Toplantısını Kemah'ta Yaptı

Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü, Kemah ilçesinde 2011-2012 eğitim-öğretim yılının ikinci yarıyıl eğitim çalışmalarını değerlendirdi.

Düzenlenen eğitim toplantısında, Kemah ilçesinde eğitim noktasında yapılan çalışmalar ve hedefler değerlendirildi.Kemah Lisesi'nde yapılan ‘Kemah Eğitim Toplantısı’na Kemah Kaymakamı Hasan Ongu, Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mecit Savar, ilçede yürütülen eğitim çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.Eğitimde belirlenen hedeflere ulaşılması gerektiğinin altını çizen İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, eğitimde akademik başarıyla birlikte, kültürel değerleri ön plana çıkararak okullarda ayda en az bir proje çalışması yapılması gerektiğinin önemini vurguladı. Milli Eğitim Müdürlüğünde proje bankası oluşturulduğunu belirten Özen, öğretmenlerin kendi projelerini, oluşturulan proje bankasına kazandırmalarını ve buradaki projelerden de en iyi şekilde faydalanmalarını istedi. Kemah Kaymakamı Hasan Ongu da şunları söyledi: “Muhakkak ki her birimiz Türkiye’nin geleceği konusunda ümit varız. Zaten bunaldığımız, üzüldüğümüz ve enerjimizin bittiğini düşündüğümüz zamanlarda da bizi ayakta tutan, her şeye rağmen bir şeyler üretmeye sevk eden de bu ümittir. Bu ülkenin 2050’li, 2070’li yıllarda çok daha iyi noktalarda olacağına yürekten inanıyoruz. Bunu temin edecek iki zümre insan vardır: Biri anneler, diğeri öğretmenler. Geleceğimizin mimarı olduğunuz şuuruyla vazifenize devam ettiğinizi görüyor ve bu kutsal mesleği ifa ettiğiniz için sizleri tebrik ediyorum.” dedi.

Sorunlarını iletmeleri için tüm kapıların öğretmelere açık olduğunu vurgulayan Kaymakam Ongu, öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi .