Sedat Yalçın: Bursa'yı Hak Ettiği Yere Taşıyacağız'

Kongre sürecini başarıyla tamamlayan AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın yeni yürütme kurulu bu hafta perşembe günü açıklayacak. AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa'yı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Sedat Yalçın: Bursa'yı Hak Ettiği Yere Taşıyacağız'
AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, kongrenin ardından oluşan yeni yönetim kurulu ile geçen hafta ilk toplantılarını düzenlediklerini, yeni yürütme kurulunu ise bu hafta perşembe günü düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayacaklarını bildirdi.

Yeni dönemde partide ayrıca 7 ayrı komisyon oluşturacaklarını ifade eden Yalçın, "Bu komisyonların isimlerini şimdi açıklamayacağım. Ancak bu komisyonlarda parti dışından alanında uzman olan isimlere de görev verilecek. Bu arkadaşlarımız komisyonların üyesi veya başkanı da olabilecekler. Bursa milletvekillerimizle de bağlantılı olacak bu komisyonlarda görev almak isteyenlerden şu ana kadar çok sayıda başvuru aldık. Bursa için proje üretecek, konuları takip edecek olan bu komisyonlardan azami ölçüde faydalanacağız" dedi.

Yalçın, "Hedefimiz Bursa olarak genel başkanımız ve Başbakanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği 2023 hedeflerine ulaşmak. Başbakanımızın omuzlarındaki yükü paylaşmak adına tüm teşkilatlarımızla birlikte büyük bir yürüyüş başlattık. Çalışacağız, çalışacağız ve Bursa'yı, ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağız" diye konuştu .
Kaynak: İHA