İller Bankası Sivas Bölge Müdürü Suşehri’nde İncelemelerde Bulundu

İller Bankası Genel Müdürlüğü’nden gelen Peyzaj mimarı ve Kentsel Tasarımcı Arzu Balioğlu ve Elektrik Mühendisi Cafer Karaca ile birlikte ilçeye gelen İller Bankası Sivas Bölge Müdürü Ethem Çongar, Belediye Başkanı Sedat Sel ile incelemelerde bulundu.

İller Bankası Sivas Bölge Müdürü Suşehri’nde İncelemelerde Bulundu
İller Bankası Sivas Bölge Müdürü Ethem Çongar, İlçe Belediye Başkanı Sedat Sel ile birlikte Suşehri deresi Derebağ mevkiinde yapılacak olan mesire alanlarında incelemelerde bulundu. Derebağ bölgesinin doğal güzelliğine hayran kalan Çongar, Belediye Başkanı Sedat Sel tarafından Derebağ projesi mesire alanı olarak düşündüğü bu bölgenin, doğal güzelliği bozulmadan güzel mekanlar yapılabileceğini söyledi.

Daha sonra Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri’ne geçen Çongar ve beraberindekiler tesislerin, adından çok sıkça söz ettirdiğini fakat bugün görmek nasip olduğunu ifade etti.

Çongar, “Sivas’a yakışır bir proje olmuş. Her tarafta adından sıkça söz ediliyor. Ama ben ilk defa görüyorum. Çok güzel bir tesis olmuş. Sivas’ımıza yakışmış, Suşehri’ne layık bir tesis olmuş. İnanıyorum ki bu tesis daha güzel olacaktır. Buraya gelen insanlarımız zamanını dolu dolu geçirecekleri güzel alanlar olmuş. Deniz sahillerinde olan her türlü aktiviteler burada var olması çok güzel. Gezinti teknesi, su bisikletleri, kanolar, botlar ve plajı ile birlikte mesire alanları çok güzel. Hafta sonu tam olarak eğlenilecek bir mekan haline gelmiş. Belediye başkanımızı bu konuda tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Sedat Sel ise, Suşehri Derebağ projesi ve kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri hakkında misafirlere genel bilgi verdi .
Kaynak: İHA