Bala'da, Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Ankara'nın Bala ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan genel kurulu yapıldı

Bala Lisesi konferans salonunda yapılan genel kurul toplantısında birlik encümen üyeleri seçimi gerçekleştirildi.

Genel kurula, Bala Kaymakamı Mustafa Irmak, Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, Bala Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Eroğlu ve muhtarlar katıldı.

Bala Kaymakamı Mustafa Irmak'ın başkanlığında gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında, birliğin 2011 yılı kesin hesap ve 2011 yılı faaliyet raporunun okunarak kabul edildi.

Encümen üyeliklerine Adalet ve Kalkınma Partisi İl Genel Meclisi üyesi Hacı Murat Yıldırım ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi üyesi Necati Deli ile Akkoyunlu Köyü Muhtarı Osman Bayram ve Belçarsak Köyü Muhtarı İsa Yücel seçildi.

Genel kurulda 2011 yılı içinde köylerde yapılan meydan düzenlemeleri, su, kanalizasyon ve yol çalışmaları hakkında bilgiler verilirken, çalışmalarının devam edeceği açıklandı.

Genel Kurulda konuşan Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, ''Belediye olarak köylerimize ve muhtarlarımıza çalışmalarında destek olmaya devam edeceğiz, genel kurulun ve yeni seçilen birlik encümen üyelerimizin ilçemize hayırlı işlere vesile olmasını temenni ediyorum'' dedi.

Kaynak: AA