Kuşadası’nda Çocuk Şenliği Büyüledi

Kuşadası Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Çocuk şenliği düzenlendi.

Kuşadası’nda Çocuk Şenliği Büyüledi
Çocukların gösterilerinden oluşan şenlik, meydanı dolduran binlerce kişiyi büyüledi. Kuşadası Belediyesi’nin sahil bandı üzerindeki Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirdiği Çocuk şenliği büyük ilgi gördü. Dj. Özgürce’nin sunduğu Çocuk Şenliği’nde çeşitli anaokulu ve okullardan 100’e yakın çocuk çeşitli gösteriler yaptı. Atatürk Meydanı’nı dolduran binlerce kişi çocukların muhteşem gösterileri ile adeta büyülendi ve onları ayakta alkışladı. Çocuk şenliği sırasında ayrıca, sihirbaz, palyaço ve jönkler, palyaço ve sihirbazlar tarafından çeşitli gösteriler yapıldı, binlerce hediye dağıtıldı. Şenlik sırasında ayrıca, tamamı çocuklardan oluşan koro muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Kuşadası’nda gün boyu gerçekleştirilen etkinliklerle coşku içerisinde kutlandığını belirterek, “ Çocuk şenliğimiz kendi okullarımızda öğrenim gören çocuklarımızın gösterilerinden oluştu. Gösterilen yoğun ilgi bizleri son derece mutlu etti. Tüm çocuklarımız mutluluk içerisinde doyasıya bir bayram yaşıyor“ dedi.

Bu arada, Kuşadası’ndaki Çocuk Bayramı etkinlikleri hafta boyunca sürecek. Kuşadası Belediyesi tarafından 24 Nisan’da İbramaki Sanat Galerisi’nde minik ressamların sergisinin açılışı yapılacak. 24-25 v e 26 Nisan tarihlerinde ise belediye meclis salonunda üç gün boyunca günde üç seans çocuklarımıza yönelik tiyatro gösterileri sunulacak .
Kaynak: İHA