Gamateks PAÜ Yönetim Kurulu Üyesi Aydınlı Açıklama Yaptı

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi'nde ilk yılında küme düşen Gamateks Pamukkale Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aydınlı, gelecek yıl tekrar 2. lige çıkmak için mücadele edeceklerini belirterek, ''TB2L'de tecrübe kazandık'' dedi.

Aydınlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sezon çok büyük şansızlıklar yaşadıklarını, devre arasında yaşanan transfer sorunu ve takımdan ayrılan oyuncuların yerinin doldurulamaması nedeniyle ikinci yarıya iyi başlayamadıklarını söyledi.

Basketbol 2. Ligi'nde Denizli'yi temsil etme başarısını gösterdiklerini ifade eden Aydınlı, ''Bunu yaparken de özverili bir yönetim kurulu ile çalıştık. Yaşadığımız şansızlıklar nedeni ile ikinci yarıda düşüşe geçtik. Bunun farklı nedenleri var ancak 2. lig gerçekten zor bir lig. Biz kulüp olarak bu ligde tecrübe kazandık. Gelecek yıl yeniden basketbol ikinci ligine yükselmek için elimizden geleni yapacağız. Yönetim olarak gelecek haftadan itibaren bölgesel lig ile ilgili planlarımızı masaya yatıracağız. Denizli'yi basketbolda temsil etmek için çalışacağız'' dedi.

DENİZLİ
Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi'nin, sendika üyelerini ev sahibi yapmak amacıyla başlattığı toplu konut projesinin temeli atıldı.

Sendikanın Denizli Şube Başkanı Ahmet Sert, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, üyelerinin büyük bir heyecanla bekledikleri konut projesini Türkiye Finans Katılım Bankası işbirliğiyle hayata geçireceklerini kaydetti.

Eğitim-Bir-Sen'in hizmet sendikacılığında sınır tanımadığını belirten Sert, üyelere ev sahibi yapmak amacıyla başlattıkları toplu konut projesinin temelini atmaktan dolayı çok mutlu oldukları söyledi.

Sert, ilk etapta 170 metrekarelik 80 konut yapılacağı ifade etti.

Türkiye Finans Katılım Bankası Denizli Şubesi Müdürü Fethi Özdemir de Eğitim-Bir-Sen gibi büyük ve güçlü bir camia ile aynı projede buluşmalarının, bankaları adına onur verici olduğunu kaydetti.

Eğitim-Bir Tuğra Yapı Kooperatifi Başkanı Zeki Budak ise üyelerin Denizli'nin en çok tercih edilen yerleşim bölgesinde, çok uygun koşullarda, güvenilir bir ortam içerisinde, kaliteli bir inşaat ve donanımlı bir yapı anlayışıyla geleceğe dönük kazanımları olabilecek bir ev sahibi yapmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Konuşmalarının ardından toplu konut projesinin temeli atıldı .
Kaynak: AA