Ak Parti'li Turhan: Amacımız Hiç Kimseyi Yermek ve Küçük Düşürmek Değildir

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan ‘Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’ toplantısında, yaşam yerlerinin sorunlarını ortaya koyacaklarını, amaçlarının ise çözüm üretmek olduğunu, hiç kimseyi yermek ve küçük düşürmek olmadığını söyledi.

Ak Parti'li Turhan: Amacımız Hiç Kimseyi Yermek ve Küçük Düşürmek Değildir
AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan Kültür Müdürlüğü Konferans salonunda yapılan 'Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi ' toplantısında, bu toplantının AK Parti Kars teşkilatının her kademesinden katılım ile gerçekleştiğine değinerek, “ Bugün burada milletvekillerimiz Belediye Başkanlarımız, İl Genel meclisi üyelerimiz ile partimizin tüm kademelerindeki teşkilat görevlileri burada bulunmaktadırlar. Dolayısı ile her üyeye sirayet edecek bu toplantımızı bundan sonrada uygun zamanlarda yine yapmayı planlıyoruz.” dedi.

Bu toplantı ile öncelikli amaçlarının, teşkilat kademelerindeki her birim mensubunu, milletvekilleri, belediye başkanı ve yerel yöneticilerle bir araya getirmek olduğunu vurgulayan Turhan, “ Bu sayede teşkilatımız ve ilimiz sorunlarını ortaya koyarak bu sorunların çözüm yollarını tespit edip ileriye yönelik projeler üretmeyi hedeflemekteyiz. Aynı zamanda yaşadığımız yerlerin sorunlarını ortaya koyacağımız bu toplantılarda amacımız çözüm üretmektir. Burada şu da önemli bu toplantılarla amacımız hiç kimseyi yermek ve küçük düşürmek değildir. Bugünkü toplantımızın en önemli gündem maddesi mahalle ve köylerimizin genel sorunlarını tespit etmektir. “ diye ifade etti.

YOLA ÇIKTIĞIMIZ ARKADAŞLARI YOLDA BULDUĞUMUZ ARKADAŞLARA DEĞİŞMEMELİYİZ
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Turhan, Parti içerisinde teşkilatçılık ruhu ile birlikte güven, saygı ve sevgi ile bağlılığı ön plana çıkartmaları gerektiğine de vurgu yaparak, “ Teşkilatımız içerisinde birlikte hareket etme düşüncesi içerisinde olup hiç kimseyi ötekileştirmemeliyiz. Birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızı da yolda bulduğumuz arkadaşlarımıza değişmemeliyiz. Ahde vefayı önemli bir prensip olarak kabul etmeliyiz ve kimseyi kırmadan da hizmet üretmeye çalışmalıyız.” diye konuştu.

Toplantıya Kars AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan'ın yanı sıra, Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prf.Dr. Yunus Kılıç ve Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile parti mensupları katıldı.