Elazığ TSO Üyelerine, Yapı Kredi Bankası'ndan 24 Ay Vadeli Kredi

Elazığ'da, Yapı Kredi Bankası tarafından Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, 24 ay vadeli olarak 10-50 bin lira arasında değişen miktarlarda kredi verilecek.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yapı Kredi Bankası Elazığ Merkez Şube Müdürü Erol Batçıoğlu'nun TSO Meclis Başkanı Nuri Önal'ı ziyaret ettiği ifade edildi.

Elazığ TSO üyelerine önemli bir kredi desteği sunduklarını aktaran Batçıoğlu, geçen günlerde finans sektörü temsilcilerini davet edilmiş oldukları meclis toplantısında, oda üyelerine uygun koşullarda kredi kullandırılmasıyla ilgili olarak Elazığ TSO'nun gayretlerini gördüklerini kaydetti.

Toplantıda görüşülen konuları genel merkezlerine aktardıklarını vurgulayan Batçıoğlu, şunları kaydetti:

''Genel müdürlüğümüz Elazığ'da pilot uygulama olarak 10-50 bin lira arası 24 ay vadeli ve kefalet sorunu olanlara da Kredi Garanti Fonu destekleriyle acil ihtiyaç kredisi kullandırılması konusunda şubemizi yetkilendirdi. Biz çok ivedi olarak 25 Nisan tarihine kadar başvuruları alıp, bunları hemen değerlendirip, Elazığ TSO üyelerine bu hizmeti sunmak istiyoruz. Bu anlamda gelen talepleri gördükten sonra bu imkanın süresini uzatacağız.''

Elazığ TSO Meclis Başkanı Nuri Önal da, Yapı Kredi Bankası Elazığ Merkez Şube Müdürü Erol Batçıoğlu'na göstermiş olduğu duyarlılık nedeniyle teşekkür ederek, acil nakit ihtiyacı olan üyelerin son derce cazip olan bu desteklerden istifade etmesini istedi .
Kaynak: AA