Seydişehir Halk Eğitim Merkezi, Belde ve Köylerde Yıl Sonu Sergisi Açtı

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi, belde ve köylerde yıl sonu sergisi açtı.

Seydişehir'e bağlı Kesecik ve Gevrekli beldeleri ile Gökhüyük ve Kavak köylerinde düzenlenen Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergileri ayrı ayrı açıldı.

Kesecik beldesinde açılan sergiye Kaymakam Kemal İnan, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Garnizon Komutanı Üsteğmen Mehmet Oyanık, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, Emniyet Müdürü Yahya Günay, Mili Eğitim Müdürü Necip Şan, İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Yıldız, THK Şube Başkanı Enes Acar, CHP ve MHP Seydişehir ilçe başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Yıldız, Milli Eğitim faaliyetleri içerisinde yaygın ve örgün eğitim kurumu olan Halk Eğitim Merkezleri'nin önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

Yıldız ''Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak sadece makine nakışı, dikiş kursları açılmıyor artık. Çağın ve teknolojinin istek ve ihtiyaçlarına da cevap verebilmek için farklı kurslarımız açılmaktadır. Bu açılan kurslarımıza gerekli önem ve hassasiyet gösterilerek kursiyerlerimize yardımcı oluyoruz'' dedi.

Protokol konuşmaları ve kursiyerlere sertifikalarının verildiği törenin ardından Kaymakam Kemal İnan ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, kurdeleyi keserek serginin açılışını gerçekleştirdi .
Kaynak: AA