Bulgaristan Başkonsolosu Başkan Köşker’i Ziyaret Etti
Bulgaristan’ın İstanbul Başkonsolosu Alexander Velev, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti.

Velev, Başkan Köşker’i Avrupa Birliği’nden alınan 12 Yıldızlı Kent ödülü nedeniyle de kutladı.
Velev’in Gebze ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Adnan Köşker, iki ülke arasındaki var olan ikili ilişkilerin her geçen gün daha da güçlenmesinin kendilerini sevindirdiğini söyledi.
Bulgaristan hükümetinin yeşil pasaportlu vatandaşlara vize uygulamasını kaldırmasının önemli bir adım olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Köşker, “Tarihi ve kültürel bağlarımızın olduğu komşumuz Bulgaristan’la bağlarımızı bir kat daha arttıracak bu tür ziyaretleri önemsiyoruz. Sanayi kenti Gebze’mizi tanınması açısından katkı sağlayacak bu ziyaretten ötürü Sayın Velev’e bir kez daha teşekkür ederiz. Her zaman bekleriz. Burası sizin de eviniz” dedi.
Başkonsolos Velev, Türkiye’nin ekonomik büyümesinin bölgeye örnek olduğunu da sözlerine ekledi. Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi .
