Fatih "Erdoğan abi'nin elinden tut, Ak Parti'ye katıl"

28 Şubat sürecinin önemli siyasi figürü, eski Refah Parti'li Şevki Yılmaz canlı yayında Fatih Erbakan'a seslenerek "Erdoğan Abi'nin elinden tut." dedi.

Fatih 'Erdoğan abi'nin elinden tut, Ak Parti'ye katıl'
Beyaz TV'de Sedat Yazıcıoğlu'nun modere ettiği Sağduyu programına konuk olan eski Refah Partili milletvekili Şevki Yılmaz, merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'a da Ak Parti'ye katılma çağrısı yaptı.

ERDOĞAN ABİ'NİN ELİNDEN TUT
Fatih Erbakan'ın ahlaklı ama tecrübeli bir siyasetçi olmadığını hatırlatan Şevki Yılmaz" Fatih elimizde büyüdü ahlaklı bir genç ama daha tecrübesiz. Ama benim buradan Fatih'e buradan tavsiyem babanı seviyorsan, izindeysen Erdoğan Abi'nin elinden tut. Erdoğan Abi'nin yanına koş. Böyle lüzumsuz parti çalışmaları bilmem ne değil. Daha gençsin yetişmen lazım. Çıraklık dönemindesin, ustalık dönemini bile geçmiş bir Başbakan var. Allah sağlık sıhhat versin." dedi.

İNŞALLAH AK PARTİ'YE KATILIR
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Milli Görüş'ü lideri Necmettin Erbakan'ın hedeflerini gerçekleştirdiğini kaydeden Yılmaz "Babanın idealleri neydi? Onu yapıyor. Önce ahlak maneviyat diyordu 4+4+4''le büyük bir manevi bir eğitim seferberliği başlatıldı Türkiye'de. Kalkınma diyordu baban Erdoğan abin hocasının izinde Türkiye'yi 2 bin dolardan aldı 13 bin dolarlara çıkardı. Şu anda Tayyip Erdoğan kardeşimiz nasıl Türkeş'in oğluna vefa göstererek kapısını açtıysa, Erbakan hocamın oğlu hiç bir yer aramasın. Zig zag yapmaz inşallah Ak Parti'ye geçer ve kendini orada yetiştirir. Fatih Erbakan Ak Parti'de olması gereken kardeşlerimizden birisidir." ifadelerini kullandı

PAŞALAR DEĞİL MAŞALAR TUTUKLANDI

Şevki Yılmaz, moderaratör Sedat Yazıcıoğlu'nun 2"8 Şubat paşaları tutuklandı neler hissettiniz?" sorusuna "Paşalar değil, maşalar tutuklandı. Paşaları tutuklamayız biz. Paşalara saygımız var. Bu millet varsa, bütün dünyanın anası olan topraklarda bin yıl yaşadıysak, biz bunu aziz milletimizin bağrından çıkan ve tarih boyunca peygamberin ordusudur diye, Mehmetçik ismiyle anılan ordumuzun yıllarca süren mücadelesine borçluyuz. Paşaları niye tutalım ki... Ben buna maşa derken kendim demiyorum. Necati Doğru kardeşimizin yıllar öncesindeki yazısında var" cevabını verdi.

PAŞALAR NEFİSLERİN MAŞASI

"Paşalar önce nefislerinin maşası oldu" diyen Şevki Yılmaz, makamlarının gücüne güvendiler. Sonra malesef dış güçlerin maşası oldular. Dış güçlerin içteki temsilcileri var. Bunlar tekelci sermaye Türkiye'nin yıllarca kalkınmasına mani olmak isteyenler mandacılar. Bu mandacılar İstiklal Harbi'nde de var... " dedi.

BEYAZ GAZETE