Kılıçdaroğlu, Keçiören'de Sobadan Zehirlenen 5 Kişinin Yakınlarını Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Keçiören'de sobadan sızan gazdan hayatını kaybeden 5 kişinin yakınlarını ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, Keçiören'de Sobadan Zehirlenen 5 Kişinin Yakınlarını Ziyaret Etti
Keçiören'de sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden 5 kişinin yakınlarını ziyaret eden Kılıçdaroğlu, üzgün olduğunu olan aileye yardım etmeye çalıştıklarını ifade etti

Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "28 Şubat sürecine müdahil olmama sinyalini vermesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu, "Sayın Cumhurbaşkanı müdahil olmayacaksa ve bilgisinin olmadığını söylüyorsa aksini iddia etmek doğru değil. Kendisi o dönem bakan. Dolayısıyla bakanlar kurulunda böyle bir olay görüşüldü mü görüşülmedi mi? Bakanlara değişik, özellikle Başbakanlıktan yazıların gittiğini biliyoruz. Dolayısıyla o dönem bakanlık yapan Gül bendeniyi bilir" şeklinde yanıtladı.

Arabasına binerken bir süre vatandaşlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, aile sigortasının doğalgaz parasını karşılaması gerektiğini ifade etti.

Kaynak: İHA