Hatay'da Kutlu Doğum Etkinlikleri: Ahmet Özhan Sahne Aldı

Antakya’da, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet Özhan sahne aldı.

Hatay İl Müftülüğü, bu yıl ilk kez Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında tasavvuf müziği konseri etkinliği düzenledi.

2 bin kişilik Antakya Kapalıspor Salonu'nu dolduran 3 binden fazla Antakyalı, merdivenlerde oturarak Sanatçı Ahmet Özhan ve ekibini dinledi. Hatay İl Müftülüğü'nün organize ettiği program, Kuran tilaveti ile başladı.

Etkinliğe katılan herkese gül takdim edildi. Gecede kısa bir konuşma yapan Hatay İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu, bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı'nın aldığı kararlar doğrultusunda din kardeşliğinin ön plana çıkarıldığını söyledi.

Sinanoğlu, “Bu yıl Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye genelinde din kardeşliği temasının öne çıkmasını istedik. Bu istek için en uygun zamanda olduğumuzu düşünüyoruz” dedi.

Müftü Sinanoğlu 'nun konuşmasının ardından sahne alan Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Sanatçısı Ahmet Özhan ve ekibi, okuduğu ilahiler ile Antakyalılara doyumsuz anlar yaşattı.