AK Parti Atalantekke Köy Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından Atalantekke köyünde Köy Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Tekeciler, Avlamış, Buldukpınar, Sulukaraağaç, Çalkara, Atalan köylerin muhtarları, köy teşkilatları ve sakinlerinin katılımıyla yapılan toplantıya, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Dündar Ünlü, Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri Seyfullah Yıldırım, Mehmet Canbaz, İl Genel Meclis üyeleri, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Koca, burada yaptığı konuşmada, ''kar, çamur'' demeden tüm köyleri ve mahalleleri dolaştıklarını belirterek, Atalantekke köyünde çevre köy muhtarlarının da katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda muhtarlarla birlikten olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

AK Parti teşkilatlarıyla ''kar, çamur'' demeden köyleri, mahalleleri ve bütün Eskişehir'i dolaştıklarını ifade eden Koca, ''Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor ve çözüm üretmek için çaba sarf ediyoruz. Eğitimde, ekonomide, sağlıkta, tarımda hükümetimiz döneminde gerçekleşen icraatlarımız, halkımızla istişare edilerek hayata geçirilmiştir. Halkımız bu nedenle AK Parti'yi bu kadar çok sahiplendi ve icraatlarını benimsedi'' diye konuştu.

Reyhan da AK Parti hükümeti olarak başlattıkları KÖYDES ve BELDES projeleriyle köylerdeki sorunları tek tek çözdüklerine işaret ederek, ''İlçelerimizle, beldelerimizle, köylerimizle bir bütünüz. Buralarda meydana gelen sorunları birlik ve beraberlik içerisinde çözüyoruz. AK Parti iktidarında köylerimize büyük hizmetler geldi. Bu hizmetlerin artması için var gücümüzle gece ve gündüz çalışıyoruz'' dedi.

Ata da, AK Parti'li belediyelerin yaptığı projeleri bütün dünyada yerel yönetimler tarafından örnek alındığını anlatarak, 12 Haziran Genel seçimlerinden sonra çalışmalarımıza Tepebaşı bölgesinde hız verdiklerini ve yerel seçimlerde başarılı sonuçlar almak, vatandaşlara dünyada örnek alınan AK Parti belediyecilik hizmetlerini yapabilmek için gece gündüz çalıştıklarını bildirdi.

Ünlü de ağır kış koşullarından dolayı bozulan köy yollarını İl Özel İdaresi olarak hızla onarmaya başladıklarını, köylerin her türlü ihtiyacını karşılamak için çalıştıklarını anlattı.

Atallantekke köyü muhtarı Ahmet Yıldız da köyleriyle birlikte çevre köylerin en büyük sorununun ulaşım olduğunu, köylülerin Eskişehir merkeze gitmeleri için 3 kilometrelik yolu yürümek zorunda kaldıklarını ifade ederek, konuyu Büyükşehir Belediyesine ilettiklerini ancak Büyükşehir Belediyesi tarafından çözülmediğini bildirdi.

Konuşmaların ardından Koca, Reyhan ve Ata, AK Parti'ye üye olan vatandaşlara rozet taktı .
Kaynak: AA