Söke’nin Yeni Yüzü Novada Outlet Söke Kapılarını Açtı

Türkiye’de faaliyet gösteren alışveriş merkezi geliştirme ve yatırım firması Turkmall’ın yeni projesi olan Novada Outlet Söke ziyaretçileriyle buluştu.

Söke’nin Yeni Yüzü Novada Outlet Söke Kapılarını Açtı
Turkmall’un Türk tüketicisi ile tanıştıracağı Novada markasının ilki olan Novada Outlet Söke, 12 Nisan Perşembe günü ziyaretçileriyle buluştu. Bölgenin ilk açık hava konsepli Outlet Avm’si olma özelliğini de taşıyan Novada Outlet Söke, 24 Kasım 2011’de 8 bin 300 metrekare alanda hizmet veren Kipa Extra mağazasının açılışının ardından birbirinden seçkin markaları ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Aydın-İzmir karayolunu Kuşadası, Söke-Didim ve Bodrum gibi gözde tatil beldelerine bağlayan kavşakta konumlanan alışveriş merkezi, bulunduğu bölgenin yanı sıra tatil beldelerine giden yerli ve yabancı turistlerin de uğrak noktası olacak. Söke’nin yeni yüzünü yansıtacak bir merkez olarak tasarlanan Novada Outlet Söke, yıl boyu gerçekleştirilecek dinamik pazarlama faaliyetleri ve sürprizleriyle de 7’den 70’e her yaş grubuna özel fırsatlar sunacak. Ege Bölgesi’nden esintiler taşıyan mimarisiyle dikkat çeken alışveriş merkezi, ziyaretçilerine açık havada keyifli alışveriş olanağı sağlayacak. 31 bin metrekare üzerine inşa edilen Novada Outlet Söke, 26 bin 300 metrekare kiralanabilir alanıyla ulusal ve uluslararası 65 markayı tüketiciyle buluşturacak. Kipa Extra, Boyner Outlet, Koton, LC Waikiki, De Facto, Teknosa, Burger King, Starbucks Coffee, Mudo City, US Polo, Toyz Shop, Derimod, Kiğılı, Tekin Acar Kozmetik, Mavi, Adidas, Fun Lab ve Efe’den Kırçiceği gibi seçkin ve tanınmış markaları ile özel fırsatlar sunacak. 40 milyon avro yatırım değerine sahip olan Novada Outlet Söke, inşaatından bu yana sağladığı istihdamın yanı sıra yaklaşık bin kişiyi istihdam edecek. 750 araç otopark kapasiteli Novada Outlet Söke’nin yılda 4 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor .
Kaynak: İHA