Köfteci Osman Yeni Şubesini Hizmete Açtı
Edirne’nin marka isimlerinden biri olan 'Köfteci Osman' yeni şubesini Tahmis Meydanı'nda açtı.

Köfteci Osman son şubesini ise Tahmis Meydanı'nda faaliyete geçirdi.Açılışa Edirne Valisi Gökhan Sözer, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Tayyip Özdurmaz, Emniyet Müdürü Cemil Ceylan katıldı.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Kırkpınar ve Selimiye 'nin Dünya Kültür Mirası Listesi 'ne girmesiyle Edirne 'nin bir dünya kenti olduğunu söyledi.
Geçen yıl 2 milyon üzerinde turistin geldiğini hatırlatan Sedefçi, sayının bu yıl 3 milyona çıkmasını arzu ettiklerini belirtti.
Gelen insanların memnun bir şekilde ayrılması için hizmet sektörünün vereceği kaliteli hizmetin önemli olduğunu ifade eden Sedefçi, bunun için Köfteci Osman gibi marka değerlere ihtiyaç olduğunu anlattı.
