İşte Gülben Ergen-Mustafa Erdoğan Boşanmasının Perde Arkası

Güneş Gazetesi Magazin Müdürü Nurettin Soydan, Gülben Ergen-Mustafa Erdoğan boşanmasını değerlendirdiği konuşmasında, ‘’Gülben Ergeni rahat bir nefes aldı’’ dedi.

İşte Gülben Ergen-Mustafa Erdoğan Boşanmasının Perde Arkası
Ünlü isimler Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan 'ın 1 yıldır yılan hikayesine dönen boşanma davası Kanal Türk ekranlarında yayınlanan 2. sayfa adlı programda mercek altına alındı. Boşanmayla ilgili görüşleri alınan Güneş Gazetesi Magazin Müdürü Nurettin Saydan, davanın öncesinde ve dava sürecinde yaşanların perde arkasını anlattı.

O PROTOKOL DE NE VAR?
Sibel Can 'ın da problemli bir ayrılık yaşadığını hatırlatan Saydan, Gülben Ergen-Mustafa Erdoğan ayrılığının 25 dakika sürmesine rağmen kolay bir boşanma olmadığını söyledi. Boşanmanın perde arkasına dikkat çeken Saydan, mahkemenin kısa sürede tamamlanmasını tekrar hatırlatarak ' 'İkisinin arasındaki protokol önemli, o protokolde ne var? Bütün mesele orada. Hakimin işini kolaylaştırmışlar ama avukatlar aracılığı ile kendi işlerini zorlaştırmışlar ' ' dedi.

KOZ MUSTAFA 'DA

Mahkeme kararı ile resmi bir tazminatın olmamasında ise Gülben Ergen'in özel yaşantısındaki depremleri hatırlatan Saydan, ' ' Son sözü Mustafa Erdoğan söylemiş olabilir ' ' dedi. Gülben Ergen ile ilgili olarak atılan iddiaların boşanma sürecini hızlandırdığı belirten Saydan, ' 'O protokollerde belli maddeler geri çekilmiş, yerlerine yenileri gelmiş olabilir. Çünkü yaşananlardan sonra koz Mustafa 'nın eline geçmiş gibi görünüyor ' ' şeklinde konuştu.

''GÜLBEN RAHAT BİR NEFES ALDI ''
Programın sunucularından Gülsen Yüksel 'in Ergen-Erdoğan ayrılığının örnek bir boşanma olduğu yönündeki yorumuna da katılan Saydan, ' 'Gülben Ergen olgunluk dönemini yaşıyor. Bu süreç ve medyaya yansımaları büyüme çağındaki çocukları içinde bir tehlike arz edebilir. Dolayısıyla bunu en az hasarla atlatmak her ikisi içinde iyi bir kriz yönetme süreciydi ' ' dedi.

Boşanmayla birlikte Gülben Ergen 'in rahat bir nefes aldığını kaydeden Saydan, ' 'Gülben artık özel hayatıyla gündeme gelebilir. Bu çok doğal. Bir tek şey var; Gülben Ergen 'in üzerindeki koruma kalkanı kalktı. Gülben bundan sonra çok daha dikkatli konuşacaktır. ' ' dedi.