Ak Parti Milletvekilleri Daniş ve Kaşdemir Mesaj Yayımladı

AK Parti Çanakkale milletvekilleri İsmail Kaşdemir ve Mehmet Daniş, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaşdemir ve Daniş, mesajında, ''Peygamber efendimizin miladi doğum tarihi olan 14 Nisan ve takip eden hafta, 1989 yılından beri ülkemiz ve gönül bağı olan Orta Asya ile Balkanlar'da 'Kutlu Doğum Haftası' olarak çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır'' ifadelerine yer verdi.

Şefkat Peygamberi Hz. Muhammed'in , dünyanın cahiliye döneminde, medeniyet üzerine bir güneş gibi doğduğunu belirten Kaşdemir ve Daniş, Peygamber'in doğum gününün, tüm İslam alemi için çok önemli bir gün olduğunu vurguladı.

Kaşdemir ve Daniş, şunları kaydetti:

''Allah'ın bütün alemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamber efendimiz, o gün dünyaya şeref vermiştir. Peygamber efendimizin hayatından ve sünnetlerinden aldığımız derslerle bizler de kullar olarak, yaptığımız her bir işi, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çeki düzen vererek, samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesinde bulunacağız.

Bizler için en doğru yol gösterici olan Peygamber efendimiz, özellikle İslam aleminin ve Müslümanların kardeşliği ve birliği için çok büyük önem arz etmektedir. Ülkemiz ve tüm İslam alemi için hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma ruhunun daha da güçlenmesi için gayret sarf etmek en önemli görevlerimizden biridir. İşte bu kardeşlik ruhu, şu anda toplumu saran tüm nifakların ve tüm kötülüklerin de yok olmasında en büyük dayanağımız olacaktır.' '
Kaynak: AA