Klorane Enstitüsü’nden Beydağ’a 5 Bin Fidan

Pierre Fabre Dermokozmetik markalarından Klorane Enstitüsü, TEMA Vakfı ile Doğayı Yeşillendirme Projesi kapsamında İzmir’in Beydağ ilçesine bağlı Yeşilköy’de 5 bin çam fidanından oluşan hatıra ormanı oluşturuyor.

Klorane Enstitüsü’nden Beydağ’a 5 Bin Fidan
Yeşilköy sırtlarındaki orman arazisinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine, Pierre Fabre Dermokozmetik Türkiye Genel Müdürü Stephane Labattut ve TEMA Vakfı Ege Bölgesi Proje Sorumlusu Mahir Keskin de katıldı.

Eczanelerden Klorane saç bakım seti alanlara, TEMA Vakfı aracılığıyla Yeşilköy’deki hatıra ormanından bir fidan hediye eden Pierre Fabre Klorane Enstitüsü, başka bölgelerde de benzer yeşillendirme projelerine katılmayı hedefliyor.

Pierre Fabre Dermokozmetik Türkiye Genel Müdürü Stephane Labattut, “Klorane ürünlerinden 1 saç bakım seti ile alanlara TEMA Vakfı aracılığıyla Beydağ Hatıra Ormanı’nda 1 fidan hediye ediyoruz” dedi.

Labattut daha sonra şöyle devam etti: “Sosyal sorumluk bilinci ve doğaya olan saygımızla örtüşen Klorane markamızın TEMA Vakfı işbirliği ile gerçekleştirdiği saç bakım ürünü alan her müşterisi adıma 1 fidan bağışı bizim için çok önemli bir adımdır ve Pierre Fabre olarak desteklerimiz devam edecektir.” Klorane Enstitüsü’nün doğaya yüzde yüz saygılı bir kuruluş olduğunu belirten Labattut, “50 yıllık marka deneyimi ile bir dünya markası olan Klorane, bitki ekiminden, ürünün üretilmesine kadar olan süreç, eşsiz kalite standartlarında gerçekleşiyor. Bitkilere hiçbir şekilde zarar vermeden, doğanın sundukları ile insan sağlığı için üretim yapan Klorane markası, aynı zamanda Klorane Enstitüsü ve çeşitli iş ortaklarıyla çevreyi koruma ve bilgilendirme misyonunu da üstlenmiş durumda. Pierre Fabre Klorane Enstitüsü, bitki mirasının korunmasına ve geliştirilmesine yönelik bir şirket vakfı ve tamamen halk ve çevre yararına çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Küçük Menderes havzasının diğer ovalardan Aydın Dağları ve Bozdağlar ile ayrılmasını ülkesi Fransa ile İspanya’yı ayıran Pireneler’e benzeten Labattut, İzmir’den gelene kadar gördüğü yeşil manzaranın kendisinin çok etkilediğini ve bu topraklarda yaşayanların çok şanslı olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA