SYDV, Yaşlıların Evlerini Temizleyip, 5 Yıldızlı Otelde Misafir Etti

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ‘Yoksul Yaşlılara Tertemiz Bir Dünya’ projesi kapsamında, 25 yaşlı aileyi beş yıldızlı Korel Termal Otel’de ağırladı.

Yaşlılar, burada sağlık kontrolünden geçerek termal sulardan faydalanırken, evleri temizlenerek eşyaları yıkandı. SYD Vakfı Müdürü Süleyman Arı, proje kapsamında mahallelerde bulunan ve vakıftan yardım alan 25 yaşlı aileyi evlerinden alarak termal otelde misafir ettiklerini söyledi.

Arı, "Proje kapsamında yaşlıların evleri ve eşyaları temizlendi. Kendileri de sağlık taramasından geçti, otelin şifalı sularından faydalandı.” dedi.

SYDV'den sorumlu Vali Yardımcısı Ali Şanlıer de hasta, yaşlı ve mağdur durumda olan insanların tespit edilerek, evlerine gerekli ihtiyaçların götürüldüğünü söyledi.

Şanlıer, hatta evlerinin temizlenip, eşyalarının yıkatılıp ütülendiğini belirterek, ‘Yoksul Yaşlılara Tertemiz Bir Dünya’ projesi kapsamında bu tür faaliyetlerin süreceğini anlattı. 5 yıldızlı otelde termal sulara girerek, vücutlarını dinlendiren yaşlılar da kendilerine bu imkanı sağlayan SYDV yetkililerine teşekkür etti .