Avm'lerle Mücadele İçin 50 Liralık Çorap Alana Araba Veriyor

Büyük alışveriş merkezleri (AVM) ve yaygın bayi ağı olan işletmelerin düzenlediği kampanyalara Erzurumlu bir esnaf da katıldı.

Avm'lerle Mücadele İçin 50 Liralık Çorap Alana Araba Veriyor
Esnaf, AVM'lerle rekabet edebilmek için '50 liralık çorap alana araba bedava' kampası başlattığını söyledi.

Çorap ve iç giyim ürünleri satan Mim Mağazaları ile Xlimon Tekstil’in sahibi Muammer Polat, küçük esnafın devasa alışveriş merkezleriyle mücadele etmesinin güçleştiğine dikkat çekerek, küçük esnafın da ticaret yapması için bu tür kampanyalarla desteğe ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Polat, 50 lira ve üzeri alışverişlerde müşterilerine çekilişe katılma hakkı veriyor. Müşteriler çekilişle bir otomobil, bir buzdolabı, 2 LCD televizyon, 30 elektrikli süpürge kazanma şansı yakalayacak. Vatandaşlar her 50 liralık alışverişte bir çekiliş hakkı elde ediyor. Polat, kampanya için gerekli prosedürü yerine getirdiğini, çekilişin noter huzurunda gerçekleşeceğini söyledi.

Vatandaşa vereceği arabayı süsleyip mağazasının önüne koyan Polat, “Kampanyayı öğrenen vatandaşlar çok şaşırıyor. İnanmakta güçlük çekiyorlar.” dedi.

Böyle bir işe girişmenin kendisi için risk olduğunu ifade eden Polat, “Vatandaşların ve yerel yöneticilerin desteğine ihtiyacım var.” diye konuştu.

Polat, İstasyon kavşağındaki mağazanın önüne arabayı koyduktan sonra müşteri sayısında gözle görülür bir artış yaşadıklarını aktardı .