Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gökdere İle Yakından İlgileniyor

Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Neslihan İpek Kobaner, Kozan ilçesine bağlı Gökdere Köprü Barajında yaşanan patlamada hayatını kaybeden aileleri ve kayıp yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun ve taziye dileklerinde bulundu.

Ziyaret programlarına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Neslihan İpek Kobaner, Kozan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çetin 'i ziyaret ederek, Köprü Barajı ile ilgili son durum hakkında ve ilçenin durumuyla ilgili bilgiler aldı.

Kozan Belediyesi ziyareti sonrasında, Köprü Barajında hayatını kaybeden ve hala bulunamayan kayı yakınlarının ailelerini evlerinde ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulunup başsağlığı diledi.

Başbakanın ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı 'nın talimatıyla geldiğini kaydeden Kobaner, ailelere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin 'in selamlarını iletti.

Kobaner, Gökdere Köprü barajında hayatını kaybeden işçilerden Eyyüp Altıntaş, Cumali Değirmenci ve Erkan Yiğen 'in ailelerine başsağlığı, kayıp işçilerden Latif Değirmenci, Hasan Bolat ve Mehmet Yılmaz 'ın ailelerine geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Baraj inşaatında hayatını kaybeden işçilerin aileleri ile kayıp aileleri ziyaret ettiklerini belirten Kobaner, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak, Kozanlı ailelerin yanında olduklarını anlattı.

Kobaner 'e, Kozan 'dan AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Zehra Özgan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Boyraz ve AK Parti Kozan Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kurtaran eşlik etti.