AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur İvrindi'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur Balıkesir'in İvrindi ilçesinde belediyeyi ve parti teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur İvrindi'de
Buradan Balya ilçesine de geçen Uğur'un ziyaretlerine AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu da eşlik etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, hafta sonu gittiği İvrindi ilçesinde İvrindi Belediyesini ziyaret etti. AK Parti İvrindi İlçe Başkanı Nizamettin Uçar, İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar, belde belediye başkanlarının karşıladığı Edip Uğur, Belediye Başkanları ile köy muhtarlarını dinledi. İvrindi Belediyesi'nin yeni hizmet binasını ziyaret eden Uğur, burada belediye çalışmalarını dinledikten sonra başkanların ihtiyaç ve talepleriyle yakından ilgilendi.

AK Parti İvrindi teşkilatını ziyaretinde açıklamalarda bulunan genel başkan yardımcısı Edip Uğur, İvrindi'nin 60 yıllık hayali olan Ardıçtepe Baraj ihalesinin bu hükümet döneminde yapıldığını söyledi. Ardıçtepe Barajı ile birlikte yıllarca toprak uygun değil gerekçesiyle 'yapılamaz' denilen Büyükyenice Göleti'nin programa alındığını da müjdeleyen Edip Uğur, Korucu beldesi ile İvrindi arasındaki yol ihalesinin de 2012 programına alındığını, Balıkesir-Körfez yolunun ve diğer çevre yollarının tamamlanmasıyla İvrindi ve bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini anlattı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, 'Bütün 'bu yapılamaz' denen yatırımlar AK Parti hükümeti döneminde yapıldı ' dedi.

'MİLLETE TEPEDEN BAKANLARIN DÖNEMİ BİTTİ '

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, partisinin İvrindi teşkilatında yaptığı konuşmada, millete tepeden bakıp, milleti cahil olarak görenlerin dönemlerinin artık kapandığını söyledi. Uğur, 'Artık bu millete tepeden bakanların, bu milleti cahil olarak görenlerin ve 'bu millet ülke menfaati bilmez, biz onların yerine karar veririz' diyenlerin dönemi kapandı. Avrupa ülkeleri IMF'ye el açarken biz elhamdülillah, bir taraftan bizden önceki iktidarların borçlarını ödüyoruz bir taraftan da Merkez Bankası'nın kasasını doldurarak işe devam ediyoruz. Biz bunları yaparken yıllardır ihmal edilmiş olan yatırımları da yapıyoruz. İşte İvrindi bunun en güzel örneği. Büyükyenice Belediye Başkanı burada. Demişler ki, 'Büyükyenice'ye gölet olmaz'. Neden olmaz? Araştırdık, inceledik, buranın toprağı su tutmuyor onun için imkansız. Onun üzerine oradaki vatandaş diyor ki, şayet buraya gölet yaparsanız ben de kendimi bu ağacın dalına asarım. Allaha şükür Büyükyenice göleti olacak ' dedi.İvrindi'ye yapılan yatırımlardan en önemlisinin Ardıçtepe Barajı'nın olduğunu söyleyen Edip Uğur, tüm bu hizmetlerin AK Parti hükümeti döneminde yapıldığını belirtti. Uğur, 'Bu ilçeye hizmetlerimizin en canlı ve önemli örneği İvrindilinin 60 yıllık hayali olan Ardıçtepe Barajıdır. Bu da AK Parti iktidarına nasip oldu. Edremit Körfez Yolu konusu 50 yıldır konuşuluyor. Bölünmüş yol olarak yapıyoruz. Tüm yollar tamamlanınca bu bölge cazibe merkezi olacak ' dedi.

UĞUR, BAŞKAN KOLTUĞUNDAKÖYÜN SORUNUNU BİR TELEFONLA ÇÖZDÜ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, ilçe merkezinde yeni yapılan belediye binasını gezdi, başkan Recai Baytar'ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanlığındaki ziyaretinde makam koltuğuna oturan Edip Uğur, başkanlık makamında dinlediği bir köy muhtarının sorununu telefon diplomasisi ile anında çözüme kavuşturdu. Uğur, ilçe ve belde belediye başkanları ile beraber Hüseyin Bey Obası Köyü muhtarının derdini dinledi. Köydeki mezarlıkların ve arazilerin yeni yapılan bölünmüş yolun karşısında kaldığını öğrenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, hemen telefonla yolun ihalesini alan firmanın yetkilisini aradı ve köylünün sıkıntısını anlattı. Müteahhit firma yetkilisinden sorunun çözüleceğine dair söz alan milletvekili Edip Uğur, köy muhtarına müjdeli haberi verdi. Belediyedeki ziyaretinden sonra öğle namazını İvrindi Meydan Camide kılan Edip Uğur, namazdan sonra ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. Uğur, İvrindi'deki temaslarının ardından Balya ilçesine geçti.
Kaynak: İHA