Piraziz Belediye Başkanı Hasan Şenel Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybeden Piraziz Belediye Başkanı Hasan Şenel, son yolculuğuna uğurlandı.

Piraziz Belediye Başkanı Hasan Şenel Son Yolculuğuna Uğurlandı
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'inde cenaze evini ziyaret ederek, yakınlarına başsağlığı diledi. Belediye Başkanı Hasan Şenel için belediye meydanında tören düzenlendi. Burada düzenlenen törene AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi,Adem Tatlı, Vali Dursun Ali Şahin, Giresun İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Çetinbaş,yakınları ve sevenleri katıldı. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Şenel'in oğlu Şafak Şenel, uzaktan,yakından cenazeye kaılarak üzüntülerini paylaşan herkese teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hasan Şenel'in seçkin bir halk adamı olduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Cafer Mavi ise 'Beklenmedik ve zamansız bir zamanda aramızdan ayrılan görev ve mesai arkadaşımız ilçemizin sevilen şahsiyetlerinden Hasan Şenel için iyilik,güzellik adına söylenecek çok şey var.Ama tek kelimeyle şunu ifade etmeliyim ki seçilmiş bir halk adamıydı ' dedi.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'de yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Şenel'in yaptığı hizmetlerle daima yaşatılacağını unutulmayacağını belirterek yakınlarına başsağlığı diledi. Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı' da başsağlığı dileyen konuşmalarının ardından Merkez Caminde ilkindi namazına müteakıben kılınan cenaze namazının ardından Ambarcılı Köyü'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Kaynak: İHA