Nilüfer’in ‘Önce Okul Öncesi Sempozyumu’na Büyük İlgi

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ‘Önce Okul Öncesi Sempozyumu’ büyük bir katılımla gerçekleşti.

Nilüfer’in ‘Önce Okul Öncesi Sempozyumu’na Büyük İlgi
Bursa merkez ilçelerindeki okullardan 650 eğitimcinin katılımıyla gerçekleşen sempozyumda, Prof. Dr. Belma Tuğrul, Dr. Bülent Madi ve kişisel gelişim uzmanı Bahri Durabay, okul öncesi eğitim alanında sunum yaptılar.

Uygulama örnekleriyle paylaşımda bulunan akademisyenler, eğitimcilere sahada uygulayabilecekleri çok sayıda alternatif sundu.İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici, yapılan sempozyum için Nilüfer Eğitim Kurumları'na teşekkür ederken, okul öncesi eğitimin öneminin giderek daha iyi anlaşıldığını belirtti.

Bilici, okul öncesi eğitimle ilgili olarak yapılacak yeni uygulamaların da müjdesini verdi.Okul öncesi eğitim alanında eğitimcilerin yönlendirilmesinin en etkin kazanım olduğunu vurgulayan Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı ise önümüzdeki eğitim sezonu için '3. Önce Okul Öncesi Sempozyumu'nun sözünü verdi. Ali Dilitatlı, katkıda bulunan herkese teşekkür etti .