Göksun 7 Ay Sonra Kaymakamına Kavuştu

Yaklaşık 7 aydır kaymakam ataması yapılmaması nedeniyle Afşin Kaymakamı Faik Arıcan’ın vekâletinde idare edilen Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi kaymakamına kavuştu.

Göksun 7 Ay Sonra Kaymakamına Kavuştu
Son olarak Giresun'un Piraziz ilçesi kaymakamlığı görevinde bulunan Ali Hamza Pehlivan, Göksun Kaymakamı olarak görevine başladı.

Göksun’un huzuru, güvenliği, esenliği, birliği, dayanışması ve gelişmişlik yolunda ilerlemesi adına çalışmalar ortaya koyma gayreti içerisinde olacaklarını belirten Pehlivan, kahramanlar diyarı Kahramanmaraş’ın tarihi binlerce yıl öncesine dayanan Göksun ilçesinde görev yapmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Pehlivan, "Çalışma arkadaşlarımızla birlikte tabii ki sevgi ve hoşgörüyü hakim kılarak, insanlara nezaketle yaklaşarak, disiplini elden bırakmadan, kuralları yok saymadan öncelikle devletimizin varlığını hissettirme hususunda çalışmalar ortaya koyacağız. Bunun yanında da oda ve dernek başkanlarımızla, siyasi parti temsilcilerimizle, sivil toplum temsilcilerimizle, basın mensuplarımızla inanıyorum ki dayanışma ruhu içerisinde hareket edip ilçemizin çıtasını biraz daha yukarılara taşıma adına mücadele edeceğiz. Bu konuda da kalbi, gönlü Göksun için atan Göksun’da yaşayan, Göksun’da çalışan herkesin aynı duyarlılıkta olacağına inanıyorum.” dedi.