Emniyet Müdürlüğü Önündeki Kaleşnikoflu Saldırının Son Şüphelisi De Yakalandı
Konya'da Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü ile aynı binada olan polis merkezi önünde polis aracındaki zanlıya uzun namlulu silah ve tabancayla ateş açtıktan sonra kaçan son şüpheli de, cinayet büro ve özel harekat ekiplerinin düzenlediği operasyonla gizlendiği evde yakalandı.

ÖZEL HAREKAT POLİSİYLE OPERASYON
Gerçekleştirilen saldırıdan sonra Cinayet Büro ekipleri, kaleşnikofu kullandığı iddia edilen şüpheliyi de yakalamak için çalışmalarına hız verdi. Saldırganın gidebileceği adresleri tespit eden polis, özel harekat polisinin de desteğiyle 20'e yakın eve operasyon düzenledi.
Yapılan baskınlar sonucunda son şüpheli olan Semih Y. de, dün saat 21.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Hacı Yusuf Mescid Mahallesi Elmacı Sokak'ta bulunan yakınlarına ait evde yakalandı. Evde yapılan aramalarda 1 adet tabanca iletabancaya ait mermiler ele geçirildi. Gözaltına alınan Semih Y, geniş güvenlik önlemleri altında Konya Numune Hastanesi'ne getirildi.
Şüphelinin hastaneye getiriliş ve götürülüşü sırasında özel harekat polisleri de hazır bulundu. Hastanedeki işlemlerin ardından şüpheli Semih Y, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Yakalanan Semih Y'nin, yağma, bıçaklama, silahla yaralama gibi çok sayıda sabıkasının da bulunduğu bildirildi.
