BRTV'nin 17. Yaşı Kutlandı

Karabük'te yerel yayın yapan Bizim Radyo Televizyon , 17. yaşını düzenlenen kokteylle kutladı.

Karabük Valisi İzzettin Küçük, Öğretmenevi'nde düzenlenen kokteylde yaptığı konuşmada, 17 yılın bir kurum için uzun bir süre olduğunu, hele de yerel televizyonculuğun ilk başladığı yıllarda yayın hayatına başlayan bir televizyon için çok önemli bir süre olduğunu söyledi.

Bu kadar uzun süre faaliyette olup, 17. yılında de güçlü dinamik ve daha güvenli ilerleyen bir kurum olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Küçük, şunları kaydetti:

''Bunun için 17 yıl boyunca her şeyden önce bir duruş sergilemiş olmak lazım. Duruştan kastım şudur; toplumun her kesiminin ve kurumların güvenini kazanarak, bir itibar sahibi olmayı gerektirir. İtibar artık günümüzdeki en kıymetli sermayedir. Herkes için böyledir ama medya için çok daha önemlidir. BRTV, bunu kazanmıştır. Doğru habercilik önemlidir ama bazen şehrin menfaatleri öne çıkar. BRTV'nin her zaman doğrudan yana ama asıl olarak Karabük menfaatlerinden yana taraf olduğunu gördüm. Yerel medyanın ulusal medyadan farkı da buradadır.''

BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya da 17 yıldır doğru habercilik yaptıklarını ve bunun haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Vali Yardımcısı Şevket Ertuğ Aksoy, Eflani Kaymakamı Ahmet Özay, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl Müftüsü Halil Bektaş, Karabük Üniversitesi Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof Dr. Ahmet Gürbüz'ün de katıldığı kokteylde, 17 yıllık yolculuğun anlatıldığı tanıtım filmi izlendi .