Başkan Karcı, 8. Kez Halkın Karşısına Çıktı

Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, geleneksel 29 Mart toplantılarından 8.'sini yaptı, halkı önüne çıkarak çalışmalarını anlattı.

Başkan Karcı, 8. Kez Halkın Karşısına Çıktı
Sarıgöl Belediye Düğün Salonu’nda 800 Kişinin katıldığı toplantı da Belediye Başkanı Ömer Karcı, ilçede yaptığı çalışmaları slayt gösterimi ile anlattı. Belediye başkanlığı görevindeki ikinci dönemini yaşadığını ve söz verdiği gibi her yıl 29 Mart'ta halka hesap verdiğini kaydeden Başkan Karcı, yaptığı çalışmaları bir bir anlattı.

Sarıgöl Belediyesi'nin borçsuz belediyeler arasında yer aldığını belirten Karcı, "Sarıgöl Belediyesi, devletten sadece iller Bankası’nın verdiği yardımı almaktadır. Buna rağmen sigortaya, esnafa ve vergi dairesine borcumuz yoktur. Kısıtlı imkanlarımızla ilçemizin güzel olması için çalışıyoruz" dedi.

Yeni belediye sarayı için projelerin hazırlandığını, İller Bankası'na gönderildiğini kaydeden Ömer Karcı, en kısa sürede inşaata başlanacağını açıkladı.

Sarıgöl’ün cenaze taşıma aracına ihtiyacı olduğunu söyleyen Başkan Karcı, bu sorunun önümüzdeki günlerce çözüleceğini vurguladı.

Toplantıda, vatandaşlar da istek ve sorunlarını dile getirdi. Karcı, salonu dolduranlardan gelen soruları da yanıtladı .